Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holy Ghost

 

Oh Holy... Ghost....let my fire... blow

Oh Holy... Ghost.....let my fire... grow

Take me up to the place so i can see your face

Take me up to the place so i can run this race

 Oh Holy... Ghost...Oh holy... Ghost...




Fri vers av stefan.g
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-08-12 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva