Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekteve

de vanliga nyllena
som cirkuspudlar sig
i lekprogramsmanegen

"allt kan hända när sju
kändisar och deras hundar
kastas ut på agilitybanan"

man får hoppas att
hundarna har pli på dom




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-17 13:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tag kändisarna med sina hundar
Och lär dem söka efter människor
I rasmassor efter prov om någon
Nu klarat det. Sänd dem sen till
Ukraina att leta i bombade
Husrester. Sådant "nyttigt"
Vore ju bra att skåda men
Det vore ju på blodigt allvar
Och ej på lek och då får
Dej ju säkert vara?

2023-04-10

  Bodingen VIP
Om "kändisarna" tycker det är så roligt kan dom ju skaffa hundvakt och springa själva istället. Men iofs gör dom det ju redan, fast bredvid.
2023-03-23

  Gunwale VIP
När jag kikade på det programmet med en snart-femåring märkte jag hur röriga och hoppiga (!) underhållningsprogram är numera. Hon gillar hundar och allt vad tävlingar heter, men hon tröttnade snart. Jag vet inte vilka åldrar programmet är menat för.
2023-03-17

  Koloristen
"Lekteve" - ett fullträffsuttryck. Värt att märka.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP