Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


NÄR SOM SANNINGARNA SKRÄMMER

 

Det finns många sanningar

som skrämmer 

då när en vardag

blir allt för grå

då det ständigt värker

i mitt hjärta

för alla de tunga svar

som jag kan få

 

att gå där helt ensam

mot mitt mål

med mina brister

och det finns en hel del

men trots en stark motvind

där på vägen

finns ändå ett hopp

om att bli hel

 

det känns som om

något saknas

och att många frågor

saknar sina svar

så när mina minnen

fylls av utav sorg

då finns givetvis

ingen glädje längre kvar

 

men långt där borta

finns kanske en plats

där jag till sist kan läka

mina öppna sår

där kanske någon

mig också förlåter

där kanske någon

även mig förstår

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-17 15:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Först i graven får man ro
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP