Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cuerpo y alma

Hårt och egentligen utan någon ödmjukhet
förgrenar sig de elektromagnetiska vägarna
i mitt myrbo
och skapar känslor av vällust
i likhet med drogerna
och skrattet
den lilla identitet jag känner
med min heliga kropp
hinner omformas
innan jag
finner ro




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 649 gånger
Publicerad 2006-08-12 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kropp och själ, fin titel. Tyckte dikten förmedlar en mängd olika känslor av ett tillfälligt rus
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin