Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hand i min

Den kvällen tog du min hand i din
Inte bara en gång utan flera gånger
Det kändes tryggt
Det kändes fint
Det kändes naturligt

Den kvällen kysste du mig
Inte bara en gång utan flera gånger
Det kändes varmt
Det kändes mjukt
Det kändes att jag betydde någonting

Och nu betyder jag ingenting




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-20 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5