Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett andra samarbete mellan FooHexxa & ElekTrexxa


Badkarlen

Tända släcka tända släcka tänd och släck igen
Tända röka aska fimpa med din falske vän

Hinka röödvin spill i balja tappa sanningen
Grina, pissa, fis åh runka  hälsa på mig sen

Nu ska vi skriva en äcklig en
Nu ska vi  bada med djävulen
Nu ska vi koka en ensam en
Horvigde bäste vän

Kom får jag se på den kropp du har
Lek med mitt lyse där strömmen tar
Kom får du se vilken ork jag har
Badkarl
Badkarl

Kom och kryp ned i mitt solk igen
Kyss mig för satan på truten och bläng
I vårt lortsvarta vatten
Som svalkar och bränn
Låt kran gå sitt skift hela natten
Krama mig hårt och trassla mitt skägg
Och gnugga mig hårt mot din kaklade vägg

Kom,

Tvåla till mig

Min badkarla vän
Badkarlavän
Badkarlavän

Såren i huden
Det fixa vi sen
Fixa vi sen
Fixar vi sen

Fot bakom nacken
Bängla och bänd
Ty ingen torrjuckar jävulen
I såpa för två blir vi en




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Foten 5
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-08 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5