Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsked


Svart sång

Tar min hand mot din hud
Den är kall
Du är likblek
Du finns inte mer
Bara en kall, smal siluett av den du en gång var
Kan känna din lukt
Höra ditt skratt
Höra din sång eka i mitt minne
En tid har gått
Korten aldrig läggas igen
Sista rutan är putsad
Bollen följer ingen mer
Sista visan sjungen
Din lilla fågel kan dem utantill
Ditt vita lamm börjar gråna
Önskar så jag fick säga orden till dig
Du vet de där tre särskilda orden
Vet att du hör mig ändå när jag viskar dem i ditt öra
Hälsa med dig och tacka för all snö jag fått




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-03 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5