Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det oväntade söt mötet


70 dagar senare

70 dagar exakt har gått sedan jag såg din mörkblå ryggtavla bara gå längs vägen
Nu var det åter din rygg jag möttes utav
Jag blev kall, förstenad samt förvånad
Skulle jag vända om utan att du ens hann se mig
Skulle jag säga hej
Skulle jag säga ditt namn
Jag gick fram och gjorde det
det är mer jag det

Hej ....
Kände du ens igen min röst
Det var skönt att få se dig
Känndes så naturligt
Känndes som vanligt
Känndes så fint att få möta dig igen
Där just då
Exakt då
Ödet
Ödet
var med mig
Ödet
ville det för oss just då
Tårarna ville komma direkt
Men det gick bra
Så orolig jag varit för dig
Så många minnen av dig finns kvar
Så många platser i staden
Jag försökt radera bort med nya minnen
Jag även kissat in mitt revir på flera av dem
Funkar
Funkar inte
Funkar mindre bra

Kvällen var tuff mycket tuff
Jobbigt att ens se dig med fina kläder på
Min tröja
Min jacka du fått av mig
Tur det var några jag kände där jag kunde titta på och minnas dem och inte allt med dig

Vid sången dog jag
Då var mitt tålamod slut
Svepte ölen i all hast
Hejdå
Kunde inte lyssna till din vackra röst
Då hade tårarna sprutat ut
Och bena inte burit mig
Det gör mitt hjärta inte ännu

Skriven den 26/10 2023




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-03 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5