Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vitt ljus i ditt ego ergo mola avita myling virgo (ett första samarbete mellan FooHexxa & ElekTrexxa)


Lär någon flyga

tordes du så gjorde du
därför är du ensam

äger du din gnista själv
så eldar du din ängslan

men du har inget mer att ge
dig själv eller din nästa
därför skall din trygghet se
vad spökar hos det flesta

vissa stjäl och andra skapar
du kan vinkla tårar
sitter på den gren du kapar
ego du bedårar

vissa faller
andra går
lär sin vän att flyga
men du som sitter tryggt och varmt
samt frossar i det dryga
vänta dig en väldig storm
ty vänner har du inga
och hade du en vän en gång
var det för att betinga

vi har känt din typ av själ
din värld är allt du vet
snart tar du dig själv ighäl"
i skam och hemlighet

minns då alla du gjort ont
i tro att du var god
alla vilsna själar du bestulit deras mod

men här du ej nå krafter mer
du ser att vi är fler
när din önskan ber och ber
inget mer vi ger

mörker är ett pris du köper
hat är din valuta
syra i din sorg du döper
fast vi bad dig sluta

när du dyrkar eget ljus
låser du din skugga
när du dyrkar eget ljus
låser du din skugga

tills den natt ditt namn i sten vi hugga



vilken trapp
app
app
app
appa




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Foten 5
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5