Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena rutor

I mina fönster brinner trädens eld
Det är så vackert
Jag ser bussen åka förbi
Jag ser cyklister med bockstyre cykla fort förbi
Jag ser folk med olika slags hundar
Jag ser par så kära gå förbi
Jag ser folk som väntar på bussen med mobilen i handen
Standard
Jag ser folk kliver ur bussen och går nedåt i backen
Jag ser rådjuren räven och bocken
Men aldrig
Aldrig
Ser jag dig
Igen
Sitta där
Med ditt hår som blåser i vinden
Med benen i kors
Rökandes på en cigarett
Aldrig igen
Aldrig igen
Någonsin


Skriven den 15/10 2023 kl 08,39




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-03 02:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Sorgligt och vackert.
2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5