Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text utav FooHexa, Klovaggad och ElekTrexa.


Mörkerminne

Mörkerminne

De syntes vandra ensam
längs med nattens krumma gator
Matta Lykta lyser klent i tunga steg
Mörkerminne dämpar ner en önskans sista timme
medans Tid ställs dyr i skuld för mycket mer

Motsatts till kärlek söver hat till apati
varna allt som kostar ork gå lögn förbi
Söker inga enkla svar
förblöder empati
läker sedan i sin konst att låta bli

För själen bör följa sin flackande skugga
ingen ska sky själva livet för mörker
Måne och snö har samma färg

Vägen börjar och slutar i skogen
Steg ilar snabbare än blixt vågar blänka
blytunga vackra mörkerminne

ur VäderVilja bära
längs en lång & listigt stig
vilda livets råa lärdomar igenom
Aldrig fly i längtan
ve & fasa svåra val
förvanska vandring
mörkerminne tar igen

Tro vad Tro kan vinna
vittja vindar, mota varg
väv universums kraft i mantel skir och vit
Ångest kan vara underbar
sjöng dem som läkte frid
Tillsammans med sin ensamhet bredvid

Tro döljer styrka i syndernas svärta
bygg bara bo intill slumrande hjärtan
Glaskross må glimma undergång

Släpa på kunskap du aldrig lär nyttja
vila i orden du sent kommer glömma
tunga vackra blydagg mörkerminne




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Foten 5
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-15 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5