Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen vet något

Tid, plats, filtar
Bestämd tid, på bestämd plats de ses på
Alla sover ändå
Ingen vet något
Ingen ser något i den svarta nattens heta timmar
De älskar hett där de träffas varje gång
Ingen vet något
Ingen ser något
Alla sover ändå
Men flera vet för någon gick förbi och såg dem i all kärleksskog , i akten
Rykten går om de två som de båda dementerar




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-02 22:45



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Finns alltid ögon som ser...
Men heta möten kommer alltid locka.

Fint skrivet
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5