Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på parkeringsplatsen vid virsbo-ica

du glor på
kissekatten
som kommer
rakt emot dig

parkeringsplatsen

egentligen en
riktig ängel

en ängel med
blå päls
och blåsvart nos

du tar upp
katten i famnen
och lyssnar
på spinnrocken

dags att släppa
taget om den

den är sänd
från himmelriket
och går nu
leende hem




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-21 12:23



Bookmark and Share


  AKT VIP
Djur är underbara.
2023-03-22

  Skatflickan VIP
Fin stund, fint uttryckt~•°•
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP