Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou, Våren är en stor källa till inspiration. Ja alla årstider har givetvis viss inverkan på skrivarjaget, men våren är ändå på något sätt nummer ett! :)


ALLT ÄR SÅ VACKERT OCH ALLT ÄR MITT

 

Jag kan nu se

hur det ångar över myren

just i detta nu

när skogen sakta vaknar

jag kan se en dagsländas

allra första dans

men ännu sin danspartner

hon saknar

 

i detta nya väcks

små kärleksfulla tankar

om att allt är så vackert

och allt är mitt

nu när allt detta enkla

blir så självklart

och våra starka vårkänslor

nu tillåts spela fritt

 

ja så känn nu hur naturens

så vackra under

och hur våren nu

oss nya krafter ger

en nästintill erotisk glädje

fyller själen

när vi nu vår existens

med vårens ögon ser

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-23 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP