Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solveig

Lägg inte av brukade
Arthur säga

En gång såg
jag honom
stå med söta
Solveig
vid körset

En bättre tjej
än Solveig fanns inte
våren 1970

Och Arthur
fortsatte inte

Han dog fyra
år senare
i självmord






Fri vers av SatansSon VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-23 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP