Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

du vet inte
om det hela
som pågått sedan
din världs början

grönska i ditt huvud
synonymt med
liv

men du bryr dig inte




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-25 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP