Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ingen närhet har funnits som barn, letar det upp surrogat; mitt blev dockskåpet....


Det övergivna barnet



Aldrig som barn

krypa in i en
öppen famn

det blev min
vardag

när rädslan
blev för stor
var jag helt
ensam!

Dockskåpet
blev min nya
familj

där fantisera
jag i leken
bildade för
mig nya
människor
att krama om

För en stund
ibland timmar
kunde jag
glömma

den öppna famn
som aldrig blev
min.





Fri vers av Karin Rosberg
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:37



Bookmark and Share


    fina
den var fin..alla hittar vi sätt att överleva...kramar om...
2006-08-13

    Bodil Sandberg
Det gör ont i mig när jag läser...att ett barn ska vara så ensamt...du berättar mycket gripande om den lilla!
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg