Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en burk av glas

se mig
i en burk
av glas

en gurkburk
som inte ens
Djävulen
kan skruva upp




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-26 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha! Så jävla mörkt och ändå sitter jag här och skrattar. Jag läser förstås dikten på skånska. Mycket bra.
2023-03-28

    Askanden
en dikt om utsatthet
om en poet
som söker skydd

hos mig väcks känsla av klaustrofobi
vill inte vara i en burk
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP