Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sätt att ändra världen till det bättre..


Hatet..



Jag går på gatan och ser så mycket ont.

Flickan med rund mage får blickar och sänker blicken i självförakt..

Farbrorn med en spritflaska i handen, får en äcklad blick fylld med hat, som kastas emot honom..

Tanten med hår, som stripigt hänger bakom öronen med kläder som anses \"fula\" blir hatad utan anledning..

Jag ser en liten flickan med glasögon som får ondskefulla ord från munnar runt omkring henne.

Jag ser pojken med ett gevär i sin hand.. redo att kämpa.

Jag ser männen stolta, redo att kämpa för sitt land.

Jag ser ledsna fruar.. gråtandes för männens försvinnande..

Jag ser unga flickor sminka sig med allt de kan hitta..

Jag ser unga flickor dömma någon för utseendet..


Jag ser så mycket hat.. snälla se mig, se pojken med geväret, se flickan med rund mage.. se farbrorn med spritflaskan.. se inte skalet.. se insidan.

den är ren...

Älska den som älskar..

Älska alla...




Prosa (Prosapoesi) av Sbva91
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-08-12 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91