Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

Ännu en dag
ännu ett sår

Jag har en bra
och försonande tanke
i huvudet
men den är borta
lika plötsligt
som den dök upp
ja den är borta
och snart försvinner
även jag

Den där drömmen
om att säga
de sanna orden






Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-29 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP