Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte räcka till

Att vara den kvinnan som aldrig blir uppskattad och omhändertagen som hon förtjänar kommer göra stora skador, stora skador som växer så länge tiden förutsätter ticka.

Du var den första person som fick mig att känna mig sedd,hörd och berörd. Du var den som fick mig att inse att oavsett hur vilsen jag känner mig bland rosorna kommer jag alltid förtjäna att bli behandlad som dom.

Jag var tillräcklig för dig ett litet tag, jag var tillräcklig för dig fast jag var otroligt svag. Jag var tillräcklig för dig att lära känna, beröra och sedan förstöra.

Den dagen jag fick höra..
Ja, den dagen jag fick höra att du skaffat dig en vacker flickvän var den dagen jag insåg.

Jag insåg att jag enbart kommer vara kvinnan du fördriver din tid på tills hon kommer tillbaka till dig.

Vet du vad det gör med mig?

Klart du inte gör, jag räcker inte till, iallafall inte för att vi ska vara i den relationen som jag vill.

Du kommer alltid tillbaka,
du kollar alltid på mina läppar
allt jag kan tänka på är att de borde inte skada att smaka.

Din närhet gör mig svag.
Din närhet gör mig hel.

Men det kommer för alltid vara fel.

ATT INTE RÄCKA TILL 2 ÄR PUBLICERAD :)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-30 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino