Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara gav mig en chans

Kommer ihåg vad jag kände den kvällen när vi sågs ute för första gången

Kommer ihåg mitt leende efter din första komplimang till mig

Jag kom ihåg när en plats i mitt hjärta formades till dig

Om du bara gav mig en chans

Om du bara gav mig en chans hade jag visat dig allt fint i världen

Om du bara gav mig en chans hade jag visat dig hur fantastisk du är

Om du bara gav mig en chans hade jag visat dig riktig kärlek

Jag kommer ihåg dagen jag insåg att jag älskar dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-20 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino