Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utestängd


Stänger ute
igen i havet av
antaganden

I pölar av sin egen
försvarsmekanism
gråter hon ihop kurad

Andra sträcker
sina händer
bankar på dörren
glasbitar kastas

Varje gång
hennes ögon stängs
ses bara mörkrets
osäkerhet




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-30 20:26



Bookmark and Share


  Anneli Karlsson
Det är väldigt stark. Formen är bunden och det är styrkan i dikten. djävla bra!!!
2023-04-21

  MaLo VIP
Ibland orkar man inget annat än att stänga ute.
Fin.
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum