Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta så ungt

 

 

 

♥♥♥

 

Ett brustet hjärta

 

lider men känner ingen smärta

 

Det onda har tagit slut

 

finns inga krafter kvar

 

Ett hjärta så ungt

 

men ändå så tungt




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-08-12 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodig och tung dikt
2006-08-17

    Tokfursten
Det gör ont att läsa, eftersom det känns igen..
2006-08-16

  prinscess VIP
smärtsamt att läsa
men vacker på något sätt
känner hur ont det gör hos dig
om jag nu tolkat rätt
kramar i massor till dig vännen
2006-08-12

  Flickan*i*L*för*Lycka*
VACKERT :)
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan