Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det vara det att jag är man som gör att du så som du gör mot mig utan påföljd göra kan ...? Tillkom och publicerades här i maj 2013 - Idag 2023 är det blott ett fjärran eko som jag lärt mig hantera som förgånget även om konsekvenser kvarstår ...


Ingen har dig kränkt ...

... till den grad
så som jag har gjort mot dig ...

Det är ju alldeles
fullständigt otillständigt av mig ...

... enligt alla dem som
åtminstone fått
det antytt av dig ...

Ingen frågar dock
på vilket sätt 
jag dig kränkt ...

Än färre lyssnar
när du beklagar dig
över hur mycket 
du dig ansträngt
för att se till
att det inte ska finnas
några som helst förutsättningar
för att jag ska kunna
fortsätta finnas till ...

Så innerligt mycket längre
än du från början det tänkt ...

Jag försöker få åtminstone någon
att lyssna på mig
när jag försiktigtvis 
pekar på att det är just det här
med att jag lyckats överleva
allt det där ...

... som gör att du 
känner dig så fullständigt kränkt
av mig ...

Men av någon förunderlig anledning
synes det ej 
finnas någon endaste en
som skulle kunna 
detta faktum förkunna
vilken ens något sådant betänkt ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-01 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP