Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Den isande kylan var nyss igår
Men nu är det vackert vår
Välkomnar världen med sitt ljus
När bittert mörker härjade här nyss
Vinden ej längre kall men fylld av värme
Gör att det sköna vädret känns närmre
Träden blommar och fåglarna kvittrar
Solens skiner och sjöarna glittrar
Våren åh så välkommen
Njut nu av den vackra dagen




Bunden vers (Rim) av Filip Zetterlund VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-04-01 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP