Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundtur

En lång rundtur
Håller din kropp och hälsa
Efter bästa trim




Bunden vers (Haiku) av Filip Zetterlund VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-04-01 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP