Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1017.TRE hÄrDaR...

*DET SOM ÄR
SJÄLVFALLET
FÖR NATUREN*

#ej för trilska
skaror#...

PÅ GRUND AV DET
TÄCKS VÄGARNA MED
INFERNALISKT DAMM

OCH MEDAN DET
SKINGRAS
HELT ÅT HÅLLET...

LÄGGER SIG MOTGÅNGAR
OCH PLÅGOR MED KISTAN...
PÅ EN DEL AXLAR...
===
#TRE hÄrDaR=pÅ En GåNg
för aTT förrycka dupera!
Hoppa,VäNdA oM *MIN VÄN*
BaKoM *DIN RYGG*smyger
#aknestryneskuggor#
===
PRESSBÖRDA FÖR JORDENSKLIMAT
ÄR överflödet av människor-nas
verksamhet!så enkelt är det...pbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-02 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP