Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara flicka

Ditt liv ur hans perspektiv
han såg på dig fel och sjukt
världen förvreds av hans lins
medan små fickor som du
växte in i en syn på sig själva
som gick utifrån och in
hellre än inifrån och ut

dockor stelnade i sitt sätt att vara
så tillfredsställande underbara
att livet projekterats på väggen
i ett flickrum utan minnen av dem
om de levt och förundrats utan förbehåll
fanns inga spår lämnade kvar

du vet allt om ensamhet, kära vän
men din önskan genom linsen
blev aldrig frihet att bara vara
istället utbytt mot en enda strävan
att kunna gråta vackert inför kameran

tjäna skönhet nog att väcka längtan
en kvinnas värde trädd på tråd
med röd prislapp på sin undersida
ändå kostar det och du har inte råd

vecklas ut bit för bit inför publik
för att kastas bort efter nästa visit
detta är vad hans kärlek betingar
en torftig frihet utan vingar




Fri vers av Månfare VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-25 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP