Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att äta är bra

Att äta är bra
De matglada har det gott
God smak är livet




Bunden vers (Haiku) av Filip Zetterlund VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-04-05 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP