Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1018.TO BE TWICE!!!

Om *KÖRSBÄR*

"EVERY EMOTION
POSSIBLE "

kunde blomma
på branta kullar,

liksom prydnad-tämjare
i material KÄRVHET...

===###===
_VITT-ÖGA_
_AV_DAGEN_
_ÄR_EN_SOL_

KYYYLER NER
PÅ NÄTTER

SIN SJÄLVASTRING
_AV_SILVERRIKA_MÅNEN_

VAR TIDSINTERVAL
/SHUT UP!/

AV ONDSKEFULLA
_KRUSNINGAR_
/IS NICE!/

HINDRAR VÅGORNA
=TO BE TWICE!!!!!!!
=AMEN!* pkbf
===###===




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-06 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP