Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär i dig

Du, din insida den är så jävla fin.
I dina ögan kan jag smälta mig bort i.
Ja i flera mil.
Din omtänksamhet för andra även för mig.
I dina armar försvinner jag in i en oändlig trygghet.
Du ryser av en nagel, jag av hela dig.
Jag vill alltid kunna dela allt med dig.
Det är bara du, varje gång.
Det där smilet du gör med en lite halv snuskig blick. Den gör mig flamsig och varm. Jag är så glad att det var dig jag fick.
Jag ville inte bli hittad eller fångad av nån.
Med dig har det varit ärligt, aldrig något tvång.
Jag älskar dig oändligt, även om det gick fort.
Med dig vill jag alltid vara ärlig.
Du fick mig att inse vad som är min sort.
Med dig vill jag inte drömma, jag vill ha verklighet. Och det kommer vi ordna. Vi måste bara bli friska på längre sikt.
Sen kommer vi klara av alla våra skick.




Skapa | Skriva av Reblah
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-06 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reblah
Reblah