Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum för allt

Möter dig i dörren

Finns alltid tid

För en stund med dig

Vi skrattar åt samma saker

Kärleken från dig

Lika stark som då

En värme mellan oss

Stannar alltid här

Får känna sig betydelsefull

Har  fin tro på varann

I vind och regn

Står du alltid där

Säger hej

Rum för allt

Stunder så värdefulla




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-06 11:09



Bookmark and Share


  Koloristen
Varmt och ömt. Enkelt och bra.
2023-04-06

  alicja lappalainen VIP
EN MYCKET LADDAD DIKT, GILLAR
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP