Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röja sly

Ont i häcken 

Trött i armarna 

Stel i ryggen

Lam i händerna 

 

Precis som när jag försökte samarbeta med Nina 

i alla år 

 




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-04-09 18:34



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
en inte alls osannolik betraktelse
så väl fångad just i all sin enkelhet
2023-11-08

  Monika A Mirsch VIP
Ifall jag var tvungen att röja all sly vid vår strand, skulle jag göra uppror - ha!!! + stora kramen till dig!
2023-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP