Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elda i tunna

Ögonbryn borta 

Ögonfransar korta 

Hårfästet högre 

 

Men grenarna är sura 

Kvar tills nästa helg på ön




Bunden vers (Tanka) av Ohemulen VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-04-09 18:48



Bookmark and Share


  Lyrik
Känslan när man går förlorad och fastnar.
2023-05-01

  Bodingen VIP
Aj då, elda med försiktighet!
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP