Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gillar de mig

Myror bin getingar

Skalbaggar fästingar

Nattfjärilar flugor

Dagfjärilar myggor

Tvestjärtar steklar

Gråsuggor spindlar

Och sländor

 

Alla gillar de mig




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-08-26 20:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och du ogillar dem
lika gillande
tillbaks?
;)
2024-01-15

  Boneyfrank VIP
Ett rappt och slagfärdigt avslut gjorde hela intrycket
2024-01-03

  Staffan Nilsson

Dystert på ett roligt vis.

2023-11-08

  Kungskobran VIP
Hur får de plats på mig som är så mager
som Tage Danielsson diktade
2023-10-04

    Sefarge VIP
Haah! Flugor dras
till socker-biten.
Kanske bör du
bli lite mera
Salt?
;)
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP