Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det dags för min bror

Blå kista

Röda rosor och blå iris

Prästen i vitt hår och vit klädnad

Levande ljus

Fönster över hela väggen bakom altaret

Tåget som far förbi utanför över slätten

 

Några sörjer

Andra väntar på kaffet och småpratet 

 

Jag känner hans hand på min skuldra




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2024-01-15 18:58



Bookmark and Share


  Linil VIP
Tack för dina ord som kändes tröstande .. även jag har varit där.
2024-04-26

  soligajag_1 VIP
Så vackert du skriver om din bror , jag känner värmen från dig i dina ord!

Många varma kramar !
Soligajag_1
2024-04-02

  Leif Daniel Isaksson VIP
Vackert
2024-03-19

  Pertomas
Väldigt fint...
2024-02-07

  Eva Langrath VIP
En fin dikt om avskedet från din bror.
2024-01-24

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
7 i min familj och vänner
har dött på 9 år
det är en del
jag saknar en del
en del kände jag
inte så väl
men när
min pappa dog
blev det katastrof...
2024-01-18

  Boneyfrank VIP
Fint diktat. Raderna målar upp en bild. Applåd
2024-01-16

  Kungskobran VIP
Find skaldst
2024-01-15

  karenina VIP
Med få rader förmedlar du många bilder och känslor som berör
2024-01-15

  Gunnar Hilén VIP
mmmmmm

jag tror mig veta

så fint balanserat
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP