Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sörpla läsk


Läskigt

Läskigt
Läsken i handen
Läskande
Bubblor i kall dryck
Dricker drycken som smakar sött
Sötman på tungan
Socker i blodet
Sockersöt är du
Sockriga toppar
Kolsyran smattrar
En molnig kväll som denna
Så akta
Jag sa åt dig att lämna
Flytta på dig smulan
Rullar ihop tungan
Slunga mig i gungan
Jag blir lätt och sen tung
Kysser dig med min tunga
Med tunga steg går jag min väg
Lämnar dig spårlöst
Du hittar mig aldrig igen
Med socker slisk blir jag överöst
Jag dör av en sockrig kick medvetslöst




Fri vers (Fri form) av Samuel Kantrell
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-10 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel Kantrell
Samuel Kantrell