Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg inte mer

Tyngd på ett hjärta

Som har  djup svaghet i sin hand

Lyft  istället orden säg

Du betyder allt

Lägg inte mer bekymmer

På sårbarhetens axlar

Tänk istället detta går bra

Pröva se ljust  i stunden

Låt inte det som är fel

Komma mellan

Det finns så mycket värme

I omgivningen

Kärleken

Fångar upp glädjen.

Gör din dag betydelsefull.

Gå ut  i livet med ny styrka

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 09:59



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Gör din dag betydelsefull"

En dikt om positivt tänkande med kontroll över jaget och situation.
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP