Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomflugan

Jag försöker borsta av mig irritationen,
samtidigt som jag tänker,
varför ska jag låta mig störas av en liten
blomfluga?
Så lätt att bara vifta bort.
Jag undrar hur länge den
stannar i mitt huvud?
Kanske någon månad eller så?

Jag försöker njuta av våren
och fortsätta framåt.
Kanske träffar jag en fjäril på vägen..




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-13 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP