Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på stjärndamm.

Om allting bara vore
en sträcka från punkt A
och sedan till punkt B
då bliva världen trångsynt
så färglös och blasé

För vem kan faktiskt säga
att sträckan har ett slut?
Även om vi upphör
och seglat vägen ut?

Alla är vi stjärnstoft
från varje dimension
vårt komplexa sinne
är ren fascination.

Det finns så väldigt mycket
som ingen än förstår
man fattar ofta tycket
för tron som i oss når.






Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-18 22:07



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja. Kanske det bästa i människan är att hon inte kan definieras på ett slutgiltigt sätt. Det som lever överskrider gränser.

Fint skrivet!
2023-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Människan är skapad till Guds avbild.

Ziggy Stardust var en fantasifigur.
2023-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP