Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centrum

Men jag vill bara försvinna
ut genom dörren
bort längs med gatorna
sedan tillbaka
in i värmen
tillsammans med dig

Jag vill till
ett centrum
en sanning
som accepterar mig
det får vara slut nu
på smygandet
i korridorerna




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-16 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP