Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Far åt Helvete...


Blod

Du ristade in
tre sår med din kniv
fastän jag skrek

Tre sår
För att döda
Din skam

Men jag förmår inte
skrika längre
Du hör inte

Mördare

Jag tror du redan
druckit av mitt blod
Jag tror det var därför du tog mig hit

Döda alltings
Hjärta om du vill

Men vet detta:

Det är större än bara Dig

Mycket större




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-08-13 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother