Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Love is a Dog from Hell...C Bukowski...


Stöld

När solen gick upp
Målade du en hel
tillvaro i taket
med dina röda naglar

Du sa Till och med
Din svett luktar gott

Jag trodde dig

Men på nätterna
spottade du
i mitt ansikte
och hånflinade när
loskorna nådde hakan

Och jag hämtade dig
Rånade min Far
Skuldsatte min Mor
För att komma
till dig
och rädda dig

Nu vet jag att jag var
en mycket fånig reservriddare

Men sen tog du nålen
Den stora hattnålen
Den med ett Tigeröga som huvud
och pressade den
långsamt och stillsamt
i mitt Vänstra öga

Medan glaskroppen
fuktade min kind
Såg jag på dig
Och undrade var
Din mask hade
tagit vägen




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-08-13 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother