Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor ljuger ständigt...


Två dina händer

Två dina händer

Tvätta dem rena
från skuld och gårdag

Detta är min sista natt

Snart sluter jag
ögonlocken och låter
sinnet ebba ut till
en miljon evighetslånga
millimeterblixtar

Det ska bli mitt arv

Du ärver inget
Inte ens läxan över det som blev

Så två dina händer

Tvätta dem rena
Tvätta dem rena
från knotor, ben och hud

Det är inte ditt längre

Det som är kvar av mig
kommer att göda maskarna
och jag kommer av vara
någon annanstans

Två dina händer
Skulden har du aldrig rört

Så två dina händer
Och inbilla dig
att du är fri.




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-08-13 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother