Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mångfascetterad tankefnurra som syftar till att ställa till det för läsaren ... - Du behöver tänka perspektivseende ... det underlättar lite ...


Den kvadratiska cirkeln ...

... är en normalitet
i denna din alldeles egna verklighet ...

... Att den är en fullständigt
absolut omöjlighet
är något som får stå för alla andra
som inte inser hur lite 
de egentligen vet ...



 

 

____________________________
Publicerad här tidigare i juni 2013
men i sak saknar den bäst före datum ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-18 20:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Boxningsringen är ett undantag
2023-04-19

  Bjarne Nordbö
Haha, så liksom självklar i en svampverklighet.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP