Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hus som inte är ett Hem

Det finns hus,
med människor i
människor som sover och äter
som donar och mäter
som lämnar och
kommer tillbaka,
men det finns något som saknas

alla hus är inte hem,
någon nära är inte vän
alla skratt är inte äkta
och vissa ord kan aldrig räcka

så om du tror att du har allt
men att det ändå inte räcker
allting på sin plats
men lyckan ändå läcker

kanske är det bara din lott
vad Herren sått

eller kanske är du lik
någon som är rik
på allt som gör en tunn
och bedövar en sekund
kanske bor du i ett hus
där alla är en vem
kanske bor du i ett hus
och inte i ett hem




Övriga genrer av JonathanS
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-20 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS