Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såren som aldrig läker

Mörka nätter
de händer alla
de rör mig
dessa händer kalla
det går över
ta något som döver
tiden går
så läker alla sår
alla sår?
ja alla

de gör det faktiskt
säger han tillslut
starkare om
du inte dör
starkare nu
säger han
så de hör

när alla har gått
pustar han uppgivet
reser sig upp
och haltar vidare i livet




Bunden vers (Rim) av JonathanS
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-01 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är inte rädd för mörkret. har inte känt det som du säger. men när jag blundar ser jag en alien, de grå. och den verkar besviken på mig....
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS