Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakna sanningen mitt i vardagens skådespel

de skojar och donar
de är påväg hem
från en pojke som blivit stor
de är lätt stämning
på gatan där han bor

mitt i skratten säger han
snälla lämna mig inte kvar

jag ljög när jag sa att jag var lycklig
det är såhär jag mår på riktigt
tycker ni det är viktigt?

alla tystnar
och stannar till
någon sa de rått

alla tystnar
när det yttras
sanningen i livets stora mått

alla tystnar
över att någon sa
de flera nog har känt
men aldrig fattat mod
att avslöja i ord




Fri vers av JonathanS
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-19 17:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv svarar jag aldrig att jag mår bra om jag inte mår bra.
Dessutom hatar jag faktiskt att få frågan.
Folk bryr sig inte i alla fall. Det hela är bara slentrian och artighetspolityr.
Samma sak med "Älskar dej!"
Typisk efterapning från amerikanska B-filmer.
2023-07-26

  Daphne VIP
Jättefint om vad som händer när slöjor skingras och allt som är kvar är våra nakna kroppar!
2023-07-20

  Kiffe
Fin dikt om något väldigt viktigt
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS