Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Here I am

Here I am
they asked me where I went
and why I left

Here I am
I traveled the world
walked up mountains
and contemplated death

Here I am
Not the old me
Yet not someone new

Here I am
nothing I have
or nothing I do

Here I am
and I never was anything else
nothing more
nothing less
I left my home
and I contemplated death




Fri vers av JonathanS
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-10 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS